115
Illustrasjon: Diakrit
Illustrasjon: Diakrit

Høykvalitets plantegninger direkte fra IVIT

Ny integrasjon mot Diakrit gir nye muligheter.

For Verdi AS

Anrhild Schia

Verdi AS

25. mai 2023
For Verdi AS

Anrhild Schia

Verdi AS

25. mai 2023
Illustrasjon: Diakrit
Illustrasjon: Diakrit
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230525075608664.png?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230525075608664.png?maxwidth=2000
Illustrasjon: Diakrit
Illustrasjon: Diakrit
0

2D-plantegninger er helt selvsagt i ethvert prospekt, og i stadig større grad brukes det også 3D-plantegninger for å gi mulige kjøpere best mulig forståelse av volum og plass i en bolig.  Grunnlaget for å lage begge deler ligger i takstingeniørens oppmåling av boligen, men det er som regel megler eller fotograf som bestiller plantegningene som skal være med i salgsoppgaven.

Nå har iVerdi og Diakrit gått sammen om å lage en funksjon som gjør at takstingeniører enkelt kan bestille plantegninger selv.

Slik fungerer det

I samarbeid med Diakrit har vi nemlig gjort det mulig for takstingeniører å bestille både 2D- og 3D-skisser direkte fra IVIT. For å komme i gang, trenger du kun å aktivere en integrasjon mellom IVIT og Diakrit, slik at det opprettes en bruker til deg. Når det er gjort, får du muligheten til å klikke på en «Lag plantegninger»-knapp i IVIT. Da blir du sendt videre til Diakrits webshop der du kan velge ønsket produkt og laste opp underlaget som trengs for å produsere skissen(e). Diakrit har også et eget verktøy der du kan gjøre korrigeringer i underlaget før du sender bestillingen.

Høy kvalitet, lav pris og sømløse prosesser 

Integrasjonen mellom IVIT og Diakrit gjør det altså enkelt å bestille planskisser. Det sparer deg for tid og bryderi, samtidig som det blir færre kontaktpunkter mellom takstingeniør og megler/fotograf.

At Diakrit har 20 år i bransjen og leverer over 500 000 plantegninger til meglere over hele verden hvert eneste år, betyr også at de leverer feilfritt materiell av høy kvalitet. Prisene er dessuten gunstige. En 2D-planskisse koster 103 kroner, mens 2D + 3D koster 130 kroner.

Rent praktisk vil du oppleve en sømløs bestilling og leveranse, rett fra IVIT, samtidig som du slipper å håndtere bilag, kredittkort og andre tungvinte betalingssystemer. Ordrene faktureres på samlefaktura fra oss.

Rask levering og muligheter for å korrigere

Diakrit leverer både planskisser og situasjonsplaner innen 24 timer på vanlige virkedager. Kommer bestillingen om kvelden, i helgen eller på helligdager, beregnes leveringstiden fra 08.00 neste ordinære virkedag. Når skissene er ferdige får du dem levert direkte i IVIT, og de legges automatisk på den aktuelle saken. I tillegg får du dem tilsendt per e-post.

Er du fornøyd med det tilsendte materiellet, kan du enkelt godkjenne det. Om du ser behov for å gjøre korrigeringer, bistår Diakrit med dette for bare 17 kroner. Korreksjonstiden på planskisser og situasjonsplaner er 6 timer, og utføres mellom 08.00–17.00 på vanlige virkedager. Leveransetiden beregnes fra tidspunktet Diakrit mottar korreksjonene.

Kort oppsummert gir integrasjonen mellom IVIT og Diakrit deg:

  • Høykvalitets, feilfrie plantegninger.
  • Uslåelige priser som overgår konkurrentene.
  • Enkel og rask bestilling direkte til IVIT.
  • Rask levering innen 24 timer, direkte i fagsystemet.
  • Kundesupport med rask respons.
  • Smart korrigeringsverktøy gjør det enkelt å justere planskissene i forkant og etterkant.
  • Ingen kompliserte betalings- eller faktureringsløsninger. Alt på samlefaktura fra iVerdi.

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller vil vite mer om hvilke muligheter dette gir deg.

title

Vil du vite mer om hva iVerdi kan tilby?

input field

Mark if required false

single button

342

formcontent-ul


6399
TrueFalsec-738
left -1 TrueFalsec-738
TrueFalsec-738
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20230209113544884.png #FFFFFF
Les også